Brain Teasers and Puzzles

ANSWERS

Choosing The Best Salary

Solution:  The best way to decide is to calculate your expected yearly incomes.

 

Year
Plan A
Plan B
One
$50,000 + $52,000 = $102,000
$100,000
Two
$54,000 + $56,000 = $110,000
$107,000
Three
$58,000 + $60,000 = $118,000
$114,000
Four
$62,000 + $64,000 = $126,000
$121,000
Five
$66,000 + $68,000 = $134,000
$128,000

It's counter intuitive at first glance, but with Plan A you would be earning more money!

 

Back to Teasers